Campingvognen

delta-1Den campingvogn vi køre med er en Delta summerliner 4700 årgang 2006 med enkelt senge, lille køleskab, toilet, gasvarme med ultraheat, køkken med vask og 3 gasblus og varmt vand i køkken og bade vask når vi har 230 v. Vi medbringer Køleboks Waeco 21 L, Cykelstativ og cykler, solsejl, gas–grill. Vi har 2 gasflasker met en 5 og en 11 kg og et langt gaskabel på 3 m. så vi kan få gas til grillen direkte fra gassen i gaskassen. lange kabler og diverse stik og el.koblinger.

 Vognen er monteret med en enduro mover, den kører meget langsomt, men den trækker fint og så er det meget let at styre vognen ind med fjernbetjeningen, selv hvor der er meget lidt manøvre plads og så helt uden at slide og slæbe.

Vi købte vognen brugt uden tempo 100, vi kørte til A plus bilsyn med det samme og fik den godkendt til den tyske model i løbet af et øjeblik, de ser på koblings anordning, støddæmpere, dæk, der skal være under 6 år og have mindst hastigheds bogstav L 120 km. timen., bremser skal selvfølgelig være i orden og så skulle de bare kontrollere stelnummer, 14 dage efter havde vi papirer og mærkat fra Tyskland.

I Tyskland er det svært at undvære tempo 100, men i Danmark syntes vi det er lige meget, specielt når regeringen har valgt at opfinde deres eget system hvor campingvognen skal til syn hvert andet år (sikkert for at få nogle synsafgifter i statskassen), og afstandene i Danmark ikke er så store så vi behøver at køre mere end 80 km. på motorvej og 70 km. på landevej.

Husk at du altid skal have Tempo-100 godkendelsesttesten med, når du kører med et Tempo-100 godkendt køretøj.