Toyota i Rødovre, brok..

Brok over Toyota bilkøb..

 

Bemærk Dette gælder kun Toyota i Rødovre, vi har benyttet værksted hos Krogsgaard Jensen i Gentofte med perfekt service.

 

Elendig behandling hos Toyota forhandler i Rødovre.

Den 21.07.15 hentede vi en brugt Toyota Auris 2,0 diesel vi havde købt, med garanti på et halvt år, hos Toyota Krogsgaard Jensen i Rødovre. Bilen havde kørt 45,000 km hos Toyota Krogsgaard Jensen.

Efter kort tid klager vi over en tikkende larm fra motoren. Værkstedschefen går ud og lytter, han siger det er normalt at Toyota Auris diesel 2,0 motor lyder sådan, den type motor går altid hårdt bliver påstået.
Den 19.11.15 har vi igen en tid hos Toyota i Rødovre, vi har startbesvær når motoren ikke er varm. Vi ber dem om at lytte på motoren endnu engang, vi mener det er en ventil eller sådan noget. Stadig ingen fejl bliver der sagt.
Den 10.12.15 sprinkler skal motor skiftes på garantien, vi spørger om de se og høre på larmen igen, da vi har svært ved at starte ved kold motor, men ingen fejl påstår de.
Den 19.01.16 hos Toyota Rødovre igen, de påstår stadig at motoren ikke fejler noget.

Den 18.04.16 er vi meget længe om at starte bilen, så vi beslutter at køre til Toyota I Køge for at hører deres mening, de er ikke i tvivl, bilen skal have 4 nye dysser og renset manifolden, De siger fejlen ikke er noget der er sket inden for de sidste få måneder, rep. til næsten 20.000,00 kr.

Vi har selvfølgelig klaget til Toyota Danmark, men de  kan ikke gøre noget.

Så vi kan ikke anbefale Toyota Krogsgaard Jensen i Rødovre.